Stor ökning av livestreaming och digitala möten

Direktsändningar och digitala möten har aldrig varit större eller viktigare än nu. En stor anledning är såklart coronaviruset covid-19 sätter stopp för event och evenemang runtom i världen och Sverige. Inget är sig likt med inställda konferenser, utställningar, föreställningar och mässor. Givetvis får det stora negativa konsekvenser för såväl företag som arrangörer, lokalägare, deltagare och publik.
– Även om det inte går att ersätta fysiska mötesplatser med virtuella så kan man komma väldigt långt genom interaktiva och kreativa digitala lösningar, säger Mattias Skoog.

Ett sådant exempel är tv-kocken och matentreprenören Lisa Lemke som gjort exklusiva “cook-along” med deltagare som lagat mat tillsammans med sina arbetskamrater och Lisa, hemma i sina egna kök.

Till alla plattformar

Sändningstekniker förbereder sig för sändning av event
Förberedelser för direktsändning på Youtube.

Med stabil internetuppkoppling, ett bra program framför kameran och erfarna filmkreatörer kan du fortsatt hålla kontakt med dina kunder genom professionella och interaktiva digitala sändningar. Antingen direkt eller med inspelad video.

Video kan livestreamas till en rad olika sociala plattformar som Youtube, Facebook, Vimeo men också mer renodlade konferensplattformar som exempelvis Zoom, Microsoft Teams, Skype, gotomeeting.com och mycket mer.

Allt från småskaligt till storskaligt

Vi har lång erfarenhet, all professionell utrustning som krävs och förmåga att hjälpa er med kreativa och effektiva lösningar. I alla storlekar. Från ett mindre event till fullskalig TV-produktion.

Mattias Skoog
Telefon: 0725-60 26 27
E-post: mattias@videoklubben.se